Rólunk

Zila János 1977-ben nyitotta meg első üzletét Kőbányán, ami először, pecsenyesütőként, büfé-falatozóként működött, majd az évek múlásával és az adódó lehetőségekkel alakult kisvendéglővé. Az étterem családi vállalkozásként üzemel, a cégtulajdonos Zila János mellett fia, Zila Csaba főszakácsként szervesen részt vesz a mindennapi feladatokban.

Az étterem a jelenlegi formáját a 2004-ben befejeződött átépítés során kapta. A belsőépítészek, valamint Ungváry Jenő, a család barátja segítségével sikerült egy kis betekintés nyújtani a "régi Kőbánya" hangulatos világába. Bizonyítják ezt azok a képeslapok, térképek, utcai jelenetek, melyek segítségével az ide érkező vendég visszacsöppen a '20-30-as évek boldog békeidejébe.

A bensőséges hangulatú étterem szezonálisan változó étlappal, a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, sommelier által gondosan összeállított (az étlapon szereplő ételekhez igazodó) borlappal várja vendégeit.

Az étterem kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek (esküvők, keresztelők, születésnapok, céges rendezvények, szilveszteri, farsangi vagy szüreti bálok, mulatságok) lebonyolítására. A háttérkonyhát az étteremből biztosítva, a cég közel 500-600 főre elegendő eszközparkkal rendelkezik.

Az étterem vendégül látott már több közéleti személyiséget, ismert politikust, vezetőt, cateringet biztosított már több prominens helyszínen is, mint például az Iparművészeti Múzeumban, a Kiscelli Múzeumban vagy a Gellért Fürdőben.

Zila vendéglő
© 2021 Zila vendéglő
Email: info@zilavendeglo.hu