Előételek

Bélszín tatár

4.950,-

friss zöldségekkel, pirítóssal

Chef bruschetta

3.300,-

Fokhagymával bedörzsölve, pármai sonkával, sült kolozsvári szalonnával, jégsalátával, koktélparadicsommal és bivalymozzarellával

Csontvelő kiütve, szervírozva

3.800,-

Pirítóssal, lilahagymával, fokhagymával, friss kerti zöldségekkel

Dióval bundázott camembert

3.700,-

áfonyalekvárral, grillezett őszibarackkal

Házi készítésű füstölt libamell

4.400,-

kecskesajttal, balzsamecetes salátaágyon, koktélparadicsommal

Hideg mártogatós

4.000,-

Padlizsánkrém, juhtúrós körözött, chilis-fokhagymás sajtkrém, tzaztziki, piritóssal

Sopszka saláta

3.000,-

Sült paprikával, friss fetával

Toszkán kenyérsaláta

3.000,-

Szalonnával, parmezánnal, buggyantott tojással

Vegyes sajttál

4.400,-

Almával, dióval, olajbogyóval, piritóssal

Levesek

Bográcsgulyás

2.800,-

Erdélyi tejfölös-tárkonyos bableves

2.400,-

füstölt hússal

Erdőszéli vadraguleves vargányával

2.800,-

Fácán erőleves

1.800,-

fácánhússal töltött házi derelyével, csészében

Palócgulyás birkából

2.800,-

Mikszáth kedve szerint

Tanyasi májgaluska leves

2.800,-

jó sűrűn és forrón, ahogy a nagymamám készítette

Újházi tyúkhúsleves

2.500,-

Szárnyasból készült ételek

Zsályás jérce steak

5.200,-

Baconba göngyölt csirkemell zsályás fetával töltve, friss salátával, steak burgonyával

Csirkefalatok édes-csípős sörtésztában

5.000,-

röszti burgonyával, szezámos szójamártással

Rántott csirkecombfilé

4.900,-

szakajtóban tálalva, rósejbnivel és sült petrezselyemmel

Görögös csirkecomb

5.000,-

Görögös fűszerezésű filézett csirkecomb, juhtúróval töltött sültburgonyával, tzatzikivel

Csenge kedvence

5.000,-

Grillezett pulykasteak házi sonkával, paradicsommal, füstölt bivalymozzarellával, friss salátával

Őszibarackos pulykacsíkok

4.900,-

mézes-joghurtos mártással, mazsolás-almás rizzsel

Ropogós kacsacomb

5.200,-

vasserpenyős hagymás törtburgonyával, vörösboros-almás párolt káposztával

Kemencés kacsamell saját májával töltve

5.600,-

vörösboros aszalt szilvával, mandulás burgonyafánkkal

Készételek

Borjúpaprikás tojásos galuskával

4.800,-

Juhtúrós sztrapacska

3.000,-

tótosan, ahogy a szlovákoktól ellestü

Klasszikus gombapaprikás

4.200,-

erdei gombából, friss tejföllel, házi galuskával

Kóser sólet

4.900,-

Kemencében készítve, füstölt libahússal

Marha lábszárpörkölt

4.800,-

házi tarhonyával

Sólet füstölt csülökkel

4.600,-

főtt tojással

Túrós csusza pörccel

3.200,-

Vaddisznónyak vadasan

5.200,-

szalvétagombóccal

Sertésből készült ételek

Brassói sertésszűz ízesen

4.800,-

ropogós kockaburgonyával

Kemencés csülök pékné módra

5.000,-

Egészben sütve, velesült hagymás burgonyával

Hunor pecsenyéje

4.800,-

Grillezett mustáros tarja, tükörtojással és tejfelben forgatott, fűszeres sült burgonyagerezdekkel

Kemencemester lakomája

5.400,-

Fokhagymaolajjal fényesített ropogós házi cipóban tálalt kolozsvári szalonnás-hagymás ragu kockaburgonyával, kemencében sült mangalicatarja-kalappal, majonézes káposztasalátával

Köpenyes hús csárdagazda módra

4.800,-

Parasztsonkával, sajttal, pepperónival, pirított hagymával töltött karaj bundában, fokhagymás-tejfölös törtburgonyával

Római szűzpecsenye

4.800,-

Vajban sült bundázott szűzpecsenye, füstölt hússal, gombával és kapribogyóval gazdagított tejszínes zöldtésztával

Bőrös malackaraj

5.200,-

rókagomba mártással, házi burgonyalángossal

Békebeli rántott hús

4.800,-

Rántott sertésborda, petrezselymes vajas burgonyával

4.800,-

Vad és hal ételek

Bakonyi harcsapaprikás

4.800,-

erdei gombával, kapros túrógombóccal

Balatoni fogas steak

5.200,-

almás sauvignon-mártással, diós burgonyafánkkal

Békacomb rántva

5.000,-

hasábburgonyával

Borókás vaddisznópörkölt

5.000,-

aszalt szilvával, mandulás burgonyafánkkal

Egészben sült süllő

180,- Ft/dkg

citromos-fokhagymás fűszervajjal, vajas petrezselymes burgonyával

Grillezett fogasderék

5.200,-

bivalymozzarellával, fokhagymás-parajos ágyon, zöldfűszeres hordóburgonyával

Skandináv lazac-steak

5.400,-

kapros-fokhagymás lazacszelet, grillezett cukkinivel, hercegnő burgonyával

Szarvas-steak

7.200,-

tejszínes erdei gombamártással, puliszkával, parmezánforgáccsal - 25 dkg

Szarvasgerinc-filé

7.200,-

gyömbéres-chilis-narancsos mártásban, burgonyafánkkal - 25 dkg

Szürkeharcsa steak

5.400,-

garnélás rizottóval, karikázott füstölt házikolbásszal

Bárány

Bazsalikomos báránygerinc

5.800,-

Kemencében sült báránycsülök

5.800,-

dödöllével

Borjú és marha

Argentin hátszín steak

7.800,-

kapribogyómártással, sajtos cukkinival, bundázott hagymakarikával

Bacongyűrűben sült bélszín

7.400,-

mustáros zöldbors-mártással, burgonyakrokettel

Bélszínsteak roston sült libamájjal

9.000,-

tejfölös-fokhagymás törtburgonyával, sült hagymakarikával - 20 dkg

Borjúbécsi

5.200,-

lilahagymás burgonyasalátával

Borjúláb bundázva

4.800,-

fűszeres burgonyagerezdekkel

Eredeti Cordon Bleu

5.200,-

Borjúszelet kéksajttal töltve, steak burgonyával

Stroganoff bélszíncsíkok

6.800,-

ropogós nudlival

Vargányás-tejszínes bélszíncsíkok

6.800,-

zöld szélesmetéltel, parmezán forgáccsal

Belsőségből készült ételek

Szalontüdő szalvétagombóccal

4.400,-

Velőrózsa rántva

4.600,-

Pirított vese velővel

4.400,-

petrezselymes burgonyával

Pirított sertésmáj

4.400,-

petrezselymes burgonyával

Bográcsban készült pacalpörkölt

4.400,-

burgonyával

Kétszemélyes tálak

I. tál

12.000,- / 2 fő

Baconba göngyölt szűzpecsenye, hátszín szelet rostélyosan, lapcsánkás csirkemell – párolt zöldség, gombás rizs, hagymás tört burgonya, rántott hagyma karika, rántott sajt

II. tál

12.000,- / 2 fő

Erdélyi fatányéros: Natúr csirkemell, fokhagymás tarja, hátszín szelet, natúr sertés máj fokhagymásan, sült kolbász, kakastaréj szalonna, roston sült zöldségek, steak burgonya

III. tál

12.000,- / 2 fő

Zsályás jércesteak (baconbe göngyölve zsályás fetával töltve), baconbe göngyölt szűzpecsenye, Gioni szelet, rántott camembert, steak burgonya, kukoricás rizs, rost zöldség

IV. tál

12.000,- / 2 fő

Hunor pecsenyéje (grillezett mustáros tarja tükörtojással), Csenge kedvence (grillezett pulykasteak házi sonkával, paradicsommal, mozarellával), ropogós kemencés kacsacomb, juhtúróval töltött rántott gombafejek, hagymás tört burgonya, párolt káposzta, gombás rizs, párolt zöldség

V. tál

12.000,- / 2 fő

Csülök Pékné módra, mátrai borzas sertés szelet (pikáns tejföllel, reszelt sajttal), ropogós kacsacomb, juhtúróval töltött gombafejek, rántott sajt, steak burgonya, hagymás tört burgonya, párolt káposzta, rizi-bizi

Köretek

Burgonyafánk

1.200,-

Burgonyapüré

900,-

Hagymás törtburgonya

900,-

Hasábburgonya

900,-

Házi tarhonya

800,-

Lilahagymás bécsi burgonyasaláta

1.450,-

Petrezselymes burgonya

800,-

Rizi-bizi

800,-

Rizs

700,-

Steakburgonya

950,-

Tojásos galuska

1.450,-

Savanyúságok, saláták

Almapaprika, cseresznyepaprika, pepperoni

900,-

Céklasaláta

900,-

Csemegeuborka

900,-

Házi vegyes savanyúság

1.100,-

Káposztasaláta

1.100,-

Kovászos uborka

1.400,-

Őszibarackbefőtt

1.100,-

Paradicsomsaláta

1.100,-

Uborkasaláta

1.050,-

Vegyes saláta

1.300,-

uborka, paradicsom, káposzta

Desszertek

Barackos-túrós palacsint

2.200,-

vaníliasodóval

Eredeti francia madártej

2.200,-

Lángoló szatmári palacsinta

2.400,-

aszaltszilvával, dióval töltött palacsinta, csokiöntettel

Meggyes-mákos guba

2.300,-

Palacsinta karamellizált fahéjas almával

2.400,-

vaníliasodóval vagy erdei gyümölcsszósszal

Somlói galuska

2.000,-

Túrógombóc

2.400,-

cukros mákba forgatva, meggy chutney-val

Túrógombóc hagyományosan

2.200,-

morzsába forgatva, mézes joghurttal

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink


1105 Budapest, Gergely u. 4.
(+36) 1 261 5377
(+36) 30 914 6374

Hétfő - Szombat / 12:00-22:00
Vasárnap / 12:00 - 20:00

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.

További információk az Adatkezelési tájékoztatóban olvashatóak.

Nem járulok hozzá.