Full 2
Rólunk

Magyaros konyha

A magyar konyha legkedveltebb és mindenki által ismert ételeit éttermünkben több generáción átívelő családi receptek alapján készítjük. Konyhánk ízvilága visszarepíti vendégeinket a gyermekkoruk ízeihez, mikor még édesanyáink és nagyanyáink igazán belerakták szívüket és lelküket az ételbe.

Nemzetközi ételek

A bensőséges hangulatú étterem szezonálisan változó étlappal, a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, sommelier által gondosan összeállított (az étlapon szereplő ételekhez igazodó) borlappal várja vendégeit.

Minden alkalomra

Az étterem kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek (esküvők, keresztelők, születésnapok, céges rendezvények, szilveszteri, farsangi vagy szüreti bálok, mulatságok) lebonyolítására. A háttérkonyhát az étteremből biztosítva, a cég közel 500-600 főre elegendő eszközparkkal rendelkezik.

A történetünk

Zila János 1977-ben nyitotta meg első üzletét Kőbányán, ami először, pecsenyesütőként, büfé-falatozóként működött, majd az évek múlásával és az adódó lehetőségekkel alakult kisvendéglővé. Az étterem családi vállalkozásként üzemel, a cégtulajdonos Zila János mellett fia, Zila Csaba főszakácsként szervesen részt vesz a mindennapi feladatokban.

Az étterem a jelenlegi formáját a 2004-ben befejeződött átépítés során kapta. A belsőépítészek, valamint Ungváry Jenő, a család barátja segítségével sikerült egy kis betekintés nyújtani a “régi Kőbánya” hangulatos világába. Bizonyítják ezt azok a képeslapok, térképek, utcai jelenetek, melyek segítségével az ide érkező vendég visszacsöppen a ’20-30-as évek boldog békeidejébe.

Az étterem vendégül látott már több közéleti személyiséget, ismert politikust, vezetőt, cateringet biztosított már több prominens helyszínen is, mint például az Iparművészeti Múzeumban, a Kiscelli Múzeumban vagy a Gellért Fürdőben.

Magyaros konyha
Családias hangulat
Házias ételek
45
Éve nyitva
100
Étel az étlapon
100 000
Elégedett vendég
1
Család

Családunk

Zila János

Alapító

Zila János, édesapa, szakács és vérbeli vendéglátó volt. Éttermét 1977-ben hozta létre és építette fel családjával.

Zila Ildikó

Üzletvezető

Szívügyeként viszi tovább édesapja hagyatékát és ápolja a kőbányai örökséget, vérében van a vendéglátás, ezt mindenki érezheti is aki betér az étterembe.

Zila Csaba

Főszakács

Csabának szenvedélye a magyar konyha, egy igazi kreatív Séf, aki minden szeretetét belefőzi ételeibe.