Full 2


A legjobb ételek szeretettel készülnek
Full 2


Magyaros étterem Kőbánya szívében
Full 2


Házias ételek, nagy adagok

Magyaros konyha

A magyar konyha legkedveltebb és mindenki által ismert ételeit éttermünkben több generáción átívelő családi receptek alapján készítjük. Konyhánk ízvilága visszarepíti vendégeinket a gyermekkoruk ízeihez, mikor még édesanyáink és nagyanyáink igazán belerakták szívüket és lelküket az ételbe.

Nemzetközi ételek

A bensőséges hangulatú éttermünk szezonálisan változó étlappal, a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, sommelier által gondosan összeállított (az étlapon szereplő ételekhez igazodó) borlappal várja vendégeit.

Minden alkalomra

Éttermünk kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek (esküvők, keresztelők, születésnapok, céges rendezvények, mulatságok) lebonyolítására. A háttérkonyhát éttermünkből biztosítva, cégünk közel 500-600 főre elegendő eszközparkkal rendelkezik.

Tudj meg többet rólunk

A történetünk

Zila János 1977-ben nyitotta meg első üzletét Kőbányán, ami először, pecsenyesütőként, büfé-falatozóként működött, majd az évek múlásával és az adódó lehetőségekkel alakult kisvendéglővé. Az étterem családi vállalkozásként üzemel. Az édesapa örökségét gyermekei viszik tovább, a vendéglőt Zila Ildikó, míg a konyhát Zila Csaba vezeti.

Tovább

Vedd fel velünk a kapcsolatot

 

    Név

    E-mail cím

    Üzenet